تبلیغات

بلومبرگ: نوکیا سهم زیمنس از قرارداد مشترکشان را ۲.۶ میلیارد دلار می خرد

بلومبرگ: نوکیا سهم زیمنس از قرارداد مشترکشان را ۲.۶ میلیارد دلار می خرد


اگر به خاطر داشته باشید، از فروردین ماه شایعات درباره تردید نوکیا برای ادامه همکاری خود با زیمنس  در اینترنت شنیده ...


Not all partnerships pan out, and Nokia seems ready to call it quits: according toBloomberg, the company might announce a buy out of the German half of Nokia Siemens Networks later this week. Sources familiar with the matter say that the the Finnish firm is planning to use a bridge loan to finance the $2.6 billion purchase (less than 2 billion euros), taking the entire operation under its own wing. It's not a completely unexpected move on Nokia's part -- the company previously avoidedselling off stake in the network back in 2011, opting to lean on its own shareholdersinstead. Bloomberg reports that Siemens has declined to comment on the issue, but we'll let you know if we hear anything solid.

اگر به خاطر داشته باشید، از فروردین ماه شایعات درباره تردید نوکیا برای ادامه همکاری خود با زیمنس  در اینترنت شنیده می شد. و اکنون به نظر می رسد بالاخره این شرکت فنلاندی تصمیم خود را گرفته است.

بنا بر گزارش بلومبرگ، نوکیا در نهایت به این نتیجه رسیده که به ادامه این جوینت ونچر  «نه» بگوید و احتمالا این تصمیم در روزهای آینده هفته جاری اعلام خواهد گردید. و آنگاه نوکیا صاحب نیمه آلمانی Nokia Siemens Networks هم خواهد شد.

منابع نزدیک به این شرکت از برنامه ریزی نوکیا جهت دریافت یک وام کوتاه مدت برای پرداخت ۲.۶ میلیارد دلار (کمتر از ۲ میلیارد یورو) به زیمنس بابت حق سهم ۵۰ درصدی اش از این شراکت خبر می دهند، تا تمامی نوکیا-زیمنس در زیر بالهای نوکیا قرار گیرد.

البته این حرکت چندان هم از سوی نوکیا غیرمنتظره نبود. این شرکت در سال ۲۰۱۱ و اوج مشکلات مالی اش هم حاضر به فروش سهم خود از این مشارکت انتفاعی نشده بود و برای جبران هزینه ها ترجیح داد از سهام داران خود وام بگیرد. 

البته تا کنون هیچ یک از شرکت های نوکیا و زیمنس در این خصوص اظهار نظری نکرده اند. 

شرکت نوکیا زیمنس نتیجه قرارداد همکاری مشترک موبایل ساز فنلاندی نوکیا و شرکت آلمانی زیمنس است که در سال ۲۰۰۷ شکل گرفت. دلیل شکل گیری آن هم بیشتر، افزایش توان این دو شرکت در رویارویی با رکود اقتصادی اروپا در آن سالها بود.این شرکت از همان ابتدا به فعالیت های مخابراتی می پرداخت، اما به زودی بخش تجهیزات مخابراتی کابلی خود را فروخت و تنها بر تامین تجهیزات و پشتیبانی فنی شبکه های وای مکس و تکنولوژی های وایرلس متمرکز شد. اکنون اپراتورهای فراوانی در دنیا را می توان یافت که شبکه موبایل 2G تا 4G آنها را «نوکیا زیمنس» راه اندازی کرده و پشتیبانی می نماید.

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...